27S2015 - El Bloc de Símbols Catalans - Símbols Catalans | Catalanisme i Independentisme

Cercar
Anar al Contingut

Menú Principal:

✎ EMOTIVA INTERVENCIÓ D'ORIOL JUNQUERAS A L'ACTE DE CLOENDA DE JUNTS PEL SI

Publicat per Símbols Catalans en 27S2015 · 26/9/2015 18:09:30
Tags: #MarxemJunts#DUI#Independència#27S2015

Reproduim l'emotiva intervenció de l'Oriol Junqueras a l'acte de cloenda de la campanya de Junts pel Sí✎ L'AVINGUDA MARIA CRISTINA S'OMPLE PER L'ACTE FINAL DE JUNTS PEL SÍ

Publicat per Símbols Catalans en 27S2015 · 25/9/2015 19:46:20
Tags: #MarxemJunts#DUI#Independència#27S2015

La candidatura sobiranista farà una demostració de força per tancar la campanya


La zona pràcticament est
aba plena una hora abans de començar el míting polític

Junts pel Sí, la CUP i el PP protagonitzen el tancament de la campanya

Junts pel Sí farà una demostració de força per acabar la campanya del 27-S. L'avinguda Maria Cristina, l'inèdit emplaçament de l'acte final, pràcticament està ple una hora abans de començar l'acte polític. Els concentrats –hi han començat arribar a les cinc de la tarda- fan crits d'"independència" i han celebrat també l'arribada d'alguns dels candidats i les personalitats vinculades a la llista sobiranista. Destaca el cas d'Eduardo Reyes, número 6 per Barcelona, que ha estat saludat amb la proclama "Súmate, súmate".

L'elecció de l'avinguda Maria Cristina –inicialment s'havia avançat que seria a l'Estadi Olímpic Lluís Companys- permet un gran aforament i, a més, coincideix amb l'emplaçament de l'acte final de la campanya "Ara és l'hora" per a la consulta del 9-N. Aquella demostració de força –amb l'avinguda pràcticament plena- va anticipar l'èxit del procés participatiu.
✎ MARGALLO: "NO ESTIC DISPOSAT QUE M'EXPROPIÏN LA PART DE CATALUNYA A QUÈ TINC DRET"

Publicat per Símbols Catalans en 27S2015 · 24/9/2015 19:10:50
Tags: #MarxemJunts#DUI#Independència#27S2015

El ministre d'Exteriors d'Espanya, José Manuel García Margallo, ha advertit que farà tot el que pugui per impedir la independència de Catalunya. "No estic disposat que m'expropiïn la part de Catalunya a què tinc dret", ha advertit a Onda Cero. S'ha justificat per haver participat en el  cara a cara amb Oriol Junqueras i ho ha atribuït a Xavier García Albiol: "He anat allà [a Catalunya] a ajudar a Albiol, perquè m'ho va demanar".


ENTREVISTA CARA A CARA JUNQUERAS - MARGALLO:


✎ QUÈ DIU QUE FA LA CAIXA?

Publicat per Símbols Catalans en 27S2015 · 22/9/2015 19:31:30
Tags: #MarxemJunts#DUI#Independència#27S2015

De moment liquida el 40% del deute públic espanyol, per si de cas...


Les banques europees encara deuen riure, un grup de banquers per estrictes motius ideològics, són del clan borbònic i són contraris a l'autodeterminació dels pobles, està preparant-se, diuen, a marxar d'un nou estat que representa actualment el 26% del PIB de l'actual estat espanyol. A primera ullada em sembla un acte de generositat infinita, imagineu que els quatre genets de l'apocalipsi bancària, BBVA, La Caixa, Banc Sabadell i Banco Santander, decideixen marxar de Catalunya, segons el vostre criteri amic lector, quants minuts trigarien arribar a tocar les nostres portes els bancs europeus, als quals els faria gràcia poder posar les manetes en aquest pastís.

A finals del primer trimestre de 2015, els bancs custodiaven a Catalunya dipòsits i fons per valor de 194.470 milions d'euros, gairebé el 16% del total de tot l'estat, segons les dades del Banc d'Espanya. El volum de crèdit concedit pels bancs a Catalunya és encara més voluminós: 276.106.000 d'euros, gairebé el 20% de tot el saldo viu del conjunt de l'estat. Famílies i empreses catalanes concentren el gruix dels préstecs, 259.314.000 d'euros, el 19,5% del total estatal. Les administracions públiques sumen un finançament total de 16.792.000 d'euros, el 17,7% del que s'ha concedit al sector públic espanyol. No totes les entitats estan igualment implicades amb Catalunya de fet BBVA, La Caixa, Banc Sabadell i Banco Santander controlen el 91% del mercat català.

El comunicat apocalíptic de l'altre dia, al qual sumem les ultimes declaracions del Governador del Banc d'Espanya, estan pensats per crear el pànic entre els ciutadans/votants, Linde ens diu que tindrem un “corralito”, i de fet es declara el pare del comunicat de les banques, ha declarat que la “independència crea inseguretats i incertesa i que el comunicat, no el va vigilar però que el va conèixer abans que es publiqués, diu coses molt raonables, sensates“. Clar home! Si l'has escrit segurament tu o un teu secretari. Quina subtilesa política en Luis María Linde! Més que pànic provoca hilaritat tanta estupidesa.

Així que els bancs han de marxar de la part de l'estat que produeix el 26% del seu PIB i representa el 16% de la seva població? Deixar de fer negocis amb el lloc més pròsper i productiu per raons polítiques? Segur? Però realment que fan els bancs?…

Per llegit tot l’article aneu a
WWW.Geopolitica.cat
✎ ALTAFAJ: 'ES TRACTA D'UNA OFENSIVA D'ÚLTIMA HORA A LA DESESPERADA'

Publicat per Símbols Catalans en 27S2015 · 19/9/2015 11:09:17
Tags: #MarxemJunts#DUI#Independència#27S2015


El representant del govern català a la UE explica que 'en la línia recta final de la campanya, s'han disparat els nervis de l'estat espanyol'El govern espanyol ha pressionat tant com ha pogut la Comissió Europea aquests últims dies per aconseguir pronunciaments públics en contra de la independència de Catalunya. Però ha aconseguit allò que diplomàticament s’anomena ‘serveis mínims’. Dijous un portaveu de la Comissió va repetir la frase de l’ex-president comunitari Romano Prodi el 2004: ‘Si una part d’un estat membre deixava de ser-ne part, perquè s’independitzava, els tractats ja no s’aplicarien en aquell territori. I el nou territori independent es convertiria en un tercer estat. I que podria demanar l’ingrés a la UE.’ Pregunta i resposta estaven pactades i els seus autors les van llegir directament del paper.
Ahir un periodista va intentar obtenir la mateixa resposta del vice-president de la Comissió, Valdis Dombrovskis, i aquest va deixar clar que la CE no es posava en debats polítics interns dels estats membres i que no volia influir en el procés electoral català. Va afegir que la Comissió Europea estava preparada per parlar amb els governs escollits democràticament als estats membres.

Aquesta pressió diplomàtica espanyola ha tingut resultats minsos amb els grans mandataris internacionls: David Cameron, Angela Merkel i Barack Obama, per exemple. En declaracions a VilaWeb, el representant permanent del govern català a la UE, Amadeu Altafaj, observa això que anomena ‘una ofensiva d’última hora a la desesperada’ de l’estat espanyol a la UE. I explica la sorpresa dels governs europeus que han vist com l’estat espanyol havia demanat silenci fins ara sobre aquesta qüestió perquè volia imposar la idea que es tractava d’un afer intern, i ara pressiona per obtenir pronunciaments dels màxims governants.

Altafaj atribueix aquest canvi d’estratègia internacional de l’estat espanyol a les dades que té sobre intenció de vot el 27 de setembre. ‘En la línia recta final de la campanya, s’han disparat els nervis per la previsió d’una victòria dels partidaris del sí a la independència’, diu Altafaj. L’estat espanyol ‘fa una campanya mediàtica’ dirigida a espantar els catalans, afegeix. I explica que ‘moltes d’aquestes preguntes i respostes a periodistes han estat pactades prèviament’. ‘S’ha posat en marxa un dispositiu diplomàtic, polític i mediàtic per condicionar els indecisos’, remarca el representant català a la UE.

Tanmateix, Altafaj explica que la Comissió Europea no estudiarà de manera específica el cas de la pertinença a la UE d’un estat català fins que no hi hagi una demanda explícita d’un estat membre. Fins aleshores, es repetirà la interpretació que va fer Romano Prodi dels tractats europeus el 2004. Altafaj insisteix en el pragmatisme de la Unió Europea, que sempre s’adapta a les situacions noves amb negociació i diàleg pensant en els interessos de totes les parts afectades. I deixa clar que ‘la sortida de Catalunya i dels set milions i mig de catalans de la UE no interessa a ningú: ni a Catalunya, ni als estats de la UE, ni tampoc a l’estat espanyol.
Següent
Temes d'ajuda Informació


Qui som? Descobreix tot el que t'oferim
Contacta amb nosaltres Condicions de compra
Com funciona la web? Mètodes de pagament
Ajuda'ns a millorar Enviaments i devolucions
Preguntes freqüents Llei Orgànica de Protecció de Dades
Xarxes socials

El Twitter de Símbols Catalans Facebook de Símbols Catalans Youtube de Símbols Catalans Símbols Catalans a Google+ Símbols Catalans a Instagram
Atenció al client

Telèfon: 935 148 077
Dilluns: de 17:00 a 20:30
Dimarts - Diventres: de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:30
email: info@simbolscatalans.cat

Pagament 100% segur | Transferència bancària, Paypal | ~ | Transport gratuït a partir de 40€ | Disseny per Símbols Catalans Veure el plànol web
---------------------------------------------------
Tornar al contingut | Tornar al menú principal '
'