✎ EL VOT DE LA TEVA VIDA - El Bloc de Símbols Catalans - Símbols Catalans | Catalanisme i Independentisme

Cercar
Anar al Contingut

Menú Principal:

✎ EL VOT DE LA TEVA VIDA

Publicat per Símbols Catalans en 27S2015 · 8/9/2015 20:46:22
Tags: #MarxemJunts#DUI#Independència

«El vot de la teva vida», el lema de Junts pel Sí per emfasitzar la «transcendència històrica» del 27-S

La llista edita fulletons en castellà amb lemes com "Barracones no, aulas sí" o "Averías no, inversiones sí"

La campanya tindrà un cost de 3.700.000 euros


"In my opinion, this is a once in a lifetime opportunity", deia constantment el primer ministre escocès Alex Salmond per emfasitzar la importància del referèndum d'independència d'Escòcia del 18 de setembre de l'any passat. Ara, amb Escòcia a la retina, Junts pel Sí es fa seva aquesta frase i la situa com a lema de campanya: "El vot de la teva vida." En presentar les línies mestres de la campanya, el conseller de la Presidència i un dels tres coordinadors de la campanya Francesc Homs ha assegurat que el 27-S té "transcendència històrica", fins al punt que "ens hi juguem el progrés i la prosperitat del país". "Són unes eleccions excepcionals, que farem una vegada a la vida", deia literalment el republicà Lluís Salvadó, també coordinador de la campanya.
Entre el material que Junts pel Sí difondrà durant els propers 15 dies n'hi haurà d'editats en castellà, amb lemes com "Barracones no, aulas sí", "Fronteras no, Europa sí" o "Atraso no, progreso sí", entre d'altres. "Incorporem amb normalitat el castellà a la campanya", ha explicat Oriol Soler, el tercer dels coordinadors. Preguntats sobre si Junts pel Sí tenia pensat fer un èmfasi especial a l'àrea metropolitana de Barcelona, ha concretat: "Volem arribar a totes les illes censals, formades per 1.000 votants. I és evident que n'hi ha més a l'àrea metropolitana que a la resta territori. Per tant, l'àrea metropolitana és completament fonamental, perquè veiem clau que tothom participi en aquestes eleccions plebiscitàries. Il'esforç que farem a l'àrea metropolitana és més gran del que ha estat mai."

El conjunt de la campanya tindrà un cost de 3.700.000 euros, desglossats en dues partides: una de 900.000 euros per al mailing informatiu, i 2.800.000 euros per a la campanya pròpiament dita. Junts pel Sí contraposa aquesta xifra amb el fet que CDC i ERC es van gastar 5.243.000 euros a les eleccions del 2012.

sense comentaris

Temes d'ajuda Informació


Qui som? Descobreix tot el que t'oferim
Contacta amb nosaltres Condicions de compra
Com funciona la web? Mètodes de pagament
Ajuda'ns a millorar Enviaments i devolucions
Preguntes freqüents Llei Orgànica de Protecció de Dades
Xarxes socials

El Twitter de Símbols Catalans Facebook de Símbols Catalans Youtube de Símbols Catalans Símbols Catalans a Google+ Símbols Catalans a Instagram
Atenció al client

Telèfon: 935 148 077
Dilluns: de 17:00 a 20:30
Dimarts - Diventres: de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:30
email: info@simbolscatalans.cat

Pagament 100% segur | Transferència bancària, Paypal | ~ | Transport gratuït a partir de 40€ | Disseny per Símbols Catalans Veure el plànol web
---------------------------------------------------
Tornar al contingut | Tornar al menú principal '
'