✎ 158 MILIONS D'EUROS PER LA COMPRA DE 4 DRONS - El Bloc de Símbols Catalans - Símbols Catalans | Catalanisme i Independentisme

Cercar
Anar al Contingut

Menú Principal:

✎ 158 MILIONS D'EUROS PER LA COMPRA DE 4 DRONS

Publicat per Símbols Catalans en INDEPENDÈNCIA · 28/11/2015 11:17:49
Tags: #RepublicaCatalana#Independència#DUI#EstatIndependent

El govern espanyol compra 4 drons als Estats Units per 158 milions d’euros


El Consell de Ministres espanyol de divendres passat ha autoritzat l’adquisició d’un sistema aeri tripulat remotament (RPAS) conjunt, estratègic i operacional, procedent de la Força Aèria dels Estats Units per un valor de 158.035.714,29 euros.

En un anterior Consell de Ministres, celebrat el passat 30 d’octubre, el Govern espanyol havia concordat també adquirir 4 drons MQ-9 Reaper a l’empresa nord-americana General Atomics Aeronatical per un import total de 161 milions d’euros.


Per cobrir les necessitats operatives de les Forces Armades de comptar amb una capacitat persistent d’Intel·ligència, Vigilància i Reconeixement basada en avions tripulats remotament (Remoted Pilot Air Systems– RPAS), per donar suport als nivells estratègic i operacional dins i fora del territori espanyol, s’ha optat per una solució a mitjà termini amb l’adquisició d’un grup estratègic operacional RPAS MALE, disponible al mercat.

El RPAS, l’adquisició del qual a la Força Aèria nord-americana es contracta ara, realitzarà, tant en l’entorn terrestre com marítim, missions de reconeixement, vigilància, designació d’objectius, avaluació tàctica de danys i relé de comunicacions. Addicionalment, i dotat de càrregues útils adequades, podria realitzar altres missions de suport al combat com guerra electrònica, missions de detecció NBQR, d’explosius improvisats i de suport al salvament i rescat aeri.

Aquest sistema aeri compta amb quatre plataformes aèries, juntament amb cinc conjunts electroòptics MTS–B HD EP / IR, quatre radars SAR / MTI amb mode marítim i quatre sistemes d’identificació AIS. El sistema es completaria amb estacions de control a terra, així com amb les estacions d’explotació de la informació i de comunicacions satèl·lits i terminals de dades necessàries, i un lot d’equip de suport en terra. A més, el sistema comptarà amb un sistema de desglaç i un sistema d’evitació de col·lisió en vol. També comptarà amb capacitat d’enlairament i aterratge automàtic i amb un Centre d’Operacions.

La naturalesa de l’Acord correspon a un contracte d’adquisició. L’adjudicació es realitzarà pel procediment de contracte FMS (Foreign Military Sales) per al període 2015-20.

El lliurament dels dos primers avions i una estació mòbil de control terrestre serà al juliol de 2017. La segona estació de terra serà lliurada a l’octubre de 2018, mentre que el tercer avió serà lliurat a l’abril de 2019 i el quart avió, a l’abril de 2020.
sense comentaris

Temes d'ajuda Informació


Qui som? Descobreix tot el que t'oferim
Contacta amb nosaltres Condicions de compra
Com funciona la web? Mètodes de pagament
Ajuda'ns a millorar Enviaments i devolucions
Preguntes freqüents Llei Orgànica de Protecció de Dades
Xarxes socials

El Twitter de Símbols Catalans Facebook de Símbols Catalans Youtube de Símbols Catalans Símbols Catalans a Google+ Símbols Catalans a Instagram
Atenció al client

Telèfon: 935 148 077
Dilluns: de 17:00 a 20:30
Dimarts - Diventres: de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:30
email: info@simbolscatalans.cat

Pagament 100% segur | Transferència bancària, Paypal | ~ | Transport gratuït a partir de 40€ | Disseny per Símbols Catalans Veure el plànol web
---------------------------------------------------
Tornar al contingut | Tornar al menú principal '
'