✎ I TORNEM'HI AL TC DE NOU. INDEPENDÈNCIA JA!!! - El Bloc de Símbols Catalans - Símbols Catalans | Catalanisme i Independentisme

Cercar
Anar al Contingut

Menú Principal:

✎ I TORNEM'HI AL TC DE NOU. INDEPENDÈNCIA JA!!!

Publicat per Símbols Catalans en CATALUNYA INDEPENDENT · 29/4/2016 19:11:30
Tags: SomRepublicaEstatCatala

El govern espanyol recorre part de la llei contra els desnonaments al TC

La vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría assegura que en el recurs, que serà de suspensió, no s'inclouen els articles vinculats a pobresa energètica.

La decisió arriba l'endemà de la reunió amb Oriol Junqueras
.

La Llei de pobresa energètica ha impedit 32.000 talls de subministrament
.El govern espanyol ha decidit recórrer part de la Llei 24/2015, coneguda popularment com la Llei de pobresa energètica, al Tribunal Constitucional. La vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría, això sí, ha assegurat que s'han respectat tots els articles que fan referència precisament a pobresa energètica però no als referents a desnonaments. La decisió arriba l'endemà que es reunissin Oriol Junqueras amb la vicepresidenta espanyola.

Sáenz de Santamaría, que ha volgut subratllar tot allò que no es recorre, començant pel fons de pobresa energètica, seguint pels acords amb les subministradores i acabant pel requisit d'un informe de serveis socials abans d'iniciar un procediment de tall de llum, aigua o gas.

Per evitar vincular aquesta decisió a la reunió que va mantenir aquest dijous amb el vicepresident de la Generalitat, Sáenz de Santamaría ha explicat que l'informe del Consell d'Estat que avala les competències de la Generalitat en pobresa energètica va arribar la setmana passada. El recurs al Tribunal Constitucional (TC) demana, en canvi, la suspensió de diversos articles relacionats amb les mesures contra els desnonaments.

Mobilització de la PAH


La PAH ha fet aquest matí una darrera mobilització per salvar una llei que ha aconseguit evitar fins ara 32.000 talls de subministrament. A les 10 s'han concentrat a la plaça Catalunya amb l'objectiu d'empaperar oficines de bancs i empreses subministradores per acabar a la seu del PP al carrer Comte d'Urgell, coincidint amb la celebració del consell de ministres.

El recurs al Constitucional arriba en una setmana que l'alt tribunal ha tombat l'impost català a les nuclears. La setmana passada, a més, l'executiu de Mariano Rajoy va enviar al TC tres normes catalanes més.
sense comentaris

Temes d'ajuda Informació


Qui som? Descobreix tot el que t'oferim
Contacta amb nosaltres Condicions de compra
Com funciona la web? Mètodes de pagament
Ajuda'ns a millorar Enviaments i devolucions
Preguntes freqüents Llei Orgànica de Protecció de Dades
Xarxes socials

El Twitter de Símbols Catalans Facebook de Símbols Catalans Youtube de Símbols Catalans Símbols Catalans a Google+ Símbols Catalans a Instagram
Atenció al client

Telèfon: 935 148 077
Dilluns: de 17:00 a 20:30
Dimarts - Diventres: de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:30
email: info@simbolscatalans.cat

Pagament 100% segur | Transferència bancària, Paypal | ~ | Transport gratuït a partir de 40€ | Disseny per Símbols Catalans Veure el plànol web
---------------------------------------------------
Tornar al contingut | Tornar al menú principal '
'