✎ JUNQUERAS DEIXA CLAR QUE MAS ÉS EL CANDIDAT DE JUNTS PEL SÍ - El Bloc de Símbols Catalans - Símbols Catalans | Catalanisme i Independentisme

Cercar
Anar al Contingut

Menú Principal:

✎ JUNQUERAS DEIXA CLAR QUE MAS ÉS EL CANDIDAT DE JUNTS PEL SÍ

Publicat per Símbols Catalans en CATALUNYA INDEPENDENT · 5/1/2016 12:28:13
Tags: #SomRepublica#EstatCatala

Aposta per tornar a posar tots els elements sobre la taula per intentar arribar a un acordDesprés dels dubtes que ahir es van generar en relació a la solidesa del suport d’ERC a la candidatura d’Artur Mas a la presidència, avui el president dels republicans, Oriol Junqueras, ha deixat clar que Mas és el seu candidat i el de Junts pel Sí. En una entrevista a Catalunya Ràdio, ha assegurat que el seu partit no es posicionaria pas com a alternativa i ha negat que ell hagi demanat que Mas s’aparti. Junqueras ha reiterat que ERC compliria els compromisos contrets, però ha demanat a CDC i a la CUP que tornin a la taula de negociació i exhaureixin el termini, que acaba diumenge que ve. ‘Des de la lleialtat, demanem que tothom s’esforci per arribar a un acord’, ha dit. Segons ell, ‘s’han posat sobre la taula elements que, tornant-los a posar sobre la taula o ordenant-los d’una altra forma, es pot arribar a un acord’, i ha posat com a exemple que la qüestió de confiança sigui en dotze mesos i no en divuit.
‘Nosaltres no ens postulem, estem fora de qualsevol candidatura, no posem la nostra candidatura enlloc ni la posarem. Som lleials als nostres compromisos’, ha dit Junqueras aquest dimarts, tot remarcant que el candidat a la Presidència de la Generalitat per part de Junts pel Sí és Artur Mas.

En aquest sentit, ha negat que ell li hagi demanat que s’aparti, i ha considerat que es pot arribar a un acord amb la CUP aquesta setmana ‘sense que ningú perdi el que considera vital’.

A parer de Junqueras, es poden ‘moure altres elements’ que hi ha sobre la taula, es poden ‘ordenar d’una altra forma’ per tal d’arribar a un acord. Tot i admetre que és difícil, ha demanat apurar el terminis fins al final i no parlar d’eleccions fins que no sigui inevitable.

Així, ha evitat parlar sobre una possible reedició de Junts pel Sí amb l’argument que encara no s’ha de parlar d’escenaris futurs.
sense comentaris

Temes d'ajuda Informació


Qui som? Descobreix tot el que t'oferim
Contacta amb nosaltres Condicions de compra
Com funciona la web? Mètodes de pagament
Ajuda'ns a millorar Enviaments i devolucions
Preguntes freqüents Llei Orgànica de Protecció de Dades
Xarxes socials

El Twitter de Símbols Catalans Facebook de Símbols Catalans Youtube de Símbols Catalans Símbols Catalans a Google+ Símbols Catalans a Instagram
Atenció al client

Telèfon: 935 148 077
Dilluns: de 17:00 a 20:30
Dimarts - Diventres: de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:30
email: info@simbolscatalans.cat

Pagament 100% segur | Transferència bancària, Paypal | ~ | Transport gratuït a partir de 40€ | Disseny per Símbols Catalans Veure el plànol web
---------------------------------------------------
Tornar al contingut | Tornar al menú principal '
'