✎ RAJOY NO SAP QUE RESPONDRE A ONDA CERO - El Bloc de Símbols Catalans - Símbols Catalans | Catalanisme i Independentisme

Cercar
Anar al Contingut

Menú Principal:

✎ RAJOY NO SAP QUE RESPONDRE A ONDA CERO

Publicat per Símbols Catalans en 11S2015 · 22/9/2015 17:35:52
Tags: #MarxemJunts#DUI#Independència#27S2015

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, no ha sabut què respondre en una entrevista aquest matí a Onda Cero quan el periodista li ha preguntat si, en cas d'independència de Catalunya, els ciutadans mantindrien la nacionalitat espanyola, tal i com preveu la llei, si són a l'estranger i manifesten la voluntat de conservar-la.
Rajoy ha respost que "no ho sé" i s'ha trobat descol·locat quan el periodista Carlos Alsina li ha explicat, que d'aquesta manera, tampoc perdrien la nacionalitat europea. Al final, el president del Govern tanca la conversa afirmant que "no condueix enlloc".


Us reproduïm la conversa entre el periodista Carlos Alsina i Rajoy:

- Mariano Rajoy: Un català avui és català, espanyol i europeu. Alguns pretenen demanar a la gent que alguns renunciï a la condició d'espanyol i europeu. És un disbarat i va contra el signe dels temps, això és el que tractem de defensar.

- Carlos Alsina: Ja que parlem d'un escenari d'independència de Catalunya, la nacionalitat espanyola no la perdrien els seus ciutadans.

- Rajoy: No ho sé...per què no la perdrien? L'europea tampoc?

- Alsina: La Llei diu que el ciutadà nascut a Espanya no perd la nacionalitat encara que resideixi en un país estranger si manifesta la seva voluntat de conservar-la.

- Rajoy: I l'europea?

- Alsina: L'europea la té perquè manté la nacionalitat espanyola.

- Rajoy: Em sembla que estem en una discussió que no condueix enlloc. El que s'obliga a la gent que decideixi és si vol ser català o espanyol i alguns drets té la gent com a espanyols i com a europeus.


sense comentaris

Temes d'ajuda Informació


Qui som? Descobreix tot el que t'oferim
Contacta amb nosaltres Condicions de compra
Com funciona la web? Mètodes de pagament
Ajuda'ns a millorar Enviaments i devolucions
Preguntes freqüents Llei Orgànica de Protecció de Dades
Xarxes socials

El Twitter de Símbols Catalans Facebook de Símbols Catalans Youtube de Símbols Catalans Símbols Catalans a Google+ Símbols Catalans a Instagram
Atenció al client

Telèfon: 935 148 077
Dilluns: de 17:00 a 20:30
Dimarts - Diventres: de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:30
email: info@simbolscatalans.cat

Pagament 100% segur | Transferència bancària, Paypal | ~ | Transport gratuït a partir de 40€ | Disseny per Símbols Catalans Veure el plànol web
---------------------------------------------------
Tornar al contingut | Tornar al menú principal '
'