✎ ESTAT ISLÀMIC ANUNCIA "DIES NEGRES" - El Bloc de Símbols Catalans - Símbols Catalans | Catalanisme i Independentisme

Cercar
Anar al Contingut

Menú Principal:

✎ ESTAT ISLÀMIC ANUNCIA "DIES NEGRES"

Publicat per Símbols Catalans en CATALUNYA INDEPENDENT · 22/3/2016 20:27:08
Tags: SomRepublicaEstatCatala

L'EI confirma l'autoria dels atemptats a Brusel·les a través d'un comunicatL'Estat Islàmic ha reivindicat els atemptats terroristes a l'aeroport i el metro de Brussel·les, que han deixat almenys 34 víctimes mortals i ha anunciat que altres "països creuats" viuran "dies negres".
"Combatents de l'Estat Islàmic han portat a terme una sèrie d'atemptats amb cinturons d'explosius i artefactes explosius aquest dimarts colpejant un aeroport i una cèntrica estació de metro a la capital de Bèlgica, Brussel·les", ha assenyalat l'Amaq, l'agència de notícies vinculada a l'organització gihadista.
"Els militants de l'EI van obrir foc dins de l'aeroport de Zaventem abans que diversos d'ells detonessin seus cinturons d'explosius", ha indicat l'EI sense detallar el nombre de gihadistes involucrats en aquesta acció.
El grup que dirigeix Abu Bakr al-Bagdadi també ha signat l'atac contra l'estació de metro de Maelbeek, situada al carrer de la Loi, prop de l'edifici de la Comissió Europea. "Un màrtir suïcida ha detonat el seu cinturó d'explosius en Maalbek", exposa.
Finalment, el text afegeix que amb aquests atacs, l'Estat Islàmic ha aconseguit "infondre la por i el terror en els cors dels croats a la seva pròpia casa".
sense comentaris

Temes d'ajuda Informació


Qui som? Descobreix tot el que t'oferim
Contacta amb nosaltres Condicions de compra
Com funciona la web? Mètodes de pagament
Ajuda'ns a millorar Enviaments i devolucions
Preguntes freqüents Llei Orgànica de Protecció de Dades
Xarxes socials

El Twitter de Símbols Catalans Facebook de Símbols Catalans Youtube de Símbols Catalans Símbols Catalans a Google+ Símbols Catalans a Instagram
Atenció al client

Telèfon: 935 148 077
Dilluns: de 17:00 a 20:30
Dimarts - Diventres: de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:30
email: info@simbolscatalans.cat

Pagament 100% segur | Transferència bancària, Paypal | ~ | Transport gratuït a partir de 40€ | Disseny per Símbols Catalans Veure el plànol web
---------------------------------------------------
Tornar al contingut | Tornar al menú principal '
'