✎ "LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA ÉS IMPOSSIBLE I INDESITJABLE" Segons De Guindos - El Bloc de Símbols Catalans - Símbols Catalans | Catalanisme i Independentisme

Cercar
Anar al Contingut

Menú Principal:

✎ "LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA ÉS IMPOSSIBLE I INDESITJABLE" Segons De Guindos

Publicat per Símbols Catalans en 27S2015 · 23/8/2015 21:26:10
Tags: #MarxemJunts#DUI

El ministre d'Economia assegura que existeixen “majories silencioses” que aniran aflorant


El ministre d'Economia, Luis de Guindos, afirma que una possible independència de Catalunya no només és “impossible”, sinó que seria “extremadament indesitjable”. I, dit això, mostra el seu convenciment que la societat catalana és “intel·ligent i racional” i elegirà en les pròximes eleccions el millor per a Catalunya, “que és seguir formant part d'Espanya”.

A més, el ministre sosté que el procés sobiranista no està tenint impacte en els inversors perquè són “racionals” i no treballen amb “escenaris irrealitzables”. En aquest sentit, Luis de Guindos recalca que els mercats no contemplen una independència de Catalunya en “pràcticament” cap fòrum als quals assisteix.

Al seu entendre, la independència catalana és impossible, no només perquè deixaria de formar part de la Unió Europea (UE) i perdria l'euro com a moneda de referència, “sinó perquè el millor escenari de futur de Catalunya, com ho ha estat en el passat, és seguir sent part d'Espanya”.

De Guindos subratlla que aquest abandonament de l'euro i de la UE no és el més important i sí ho és el fet que “a Catalunya i a Espanya els anirà molt millor junts”.

El ministre considera que aquest missatge està calant en els catalans més que no es creu i assegura que existeixen “majories silencioses” que aniran aflorant la seva opinió. Luis de Guindos indica que no es tracta només d'un assumpte econòmic, sinó que “des que Espanya és Espanya, Catalunya ha estat una de les regions més importants del país”.

Segons la seva opinió, això continuarà sent així “per legalitat, racionalitat política i perquè és el millor per al conjunt d'Espanya i el conjunt dels catalans”. També subratlla que Catalunya té unes cotes d'autogestió “elevadíssimes” i afegeix que administra qüestions “tan importants i tan vitals” com l'educació, la sanitat o la seguretat.

Finalment, afirma que s'equivoca qui vulgui plantejar les eleccions del 27 de setembre al Parlament de Catalunya com un plebiscit o com un referèndum.
sense comentaris

Temes d'ajuda Informació


Qui som? Descobreix tot el que t'oferim
Contacta amb nosaltres Condicions de compra
Com funciona la web? Mètodes de pagament
Ajuda'ns a millorar Enviaments i devolucions
Preguntes freqüents Llei Orgànica de Protecció de Dades
Xarxes socials

El Twitter de Símbols Catalans Facebook de Símbols Catalans Youtube de Símbols Catalans Símbols Catalans a Google+ Símbols Catalans a Instagram
Atenció al client

Telèfon: 935 148 077
Dilluns: de 17:00 a 20:30
Dimarts - Diventres: de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:30
email: info@simbolscatalans.cat

Pagament 100% segur | Transferència bancària, Paypal | ~ | Transport gratuït a partir de 40€ | Disseny per Símbols Catalans Veure el plànol web
---------------------------------------------------
Tornar al contingut | Tornar al menú principal '
'