Menú Principal:
A continuació et presentem i posem a la teva disposició una selecció de begudes amb "seny" i amb identitat.
Recorda sempre que amb begudes alcohòliques, el seny el poses tu.
Cal que siguis major de 18 anys per poder adquirir les begudes alcohòliques.
BegudesArticles: 14
CERVESA CAPITÀ MIRAMBELL
Joan Mirambell i Bertran navegant intrèpid i comerciant.
Nascut al barri mariner d'Ocata el 27 de febrer de 1796. . L'esdeveniment pel qual es coneix al capità Mirambell va tenir lloc quan aquest tenia 39 anys d'edat. Comandant la pollacra-goleta Constància i acompanyat pels pilots Pau Farrés, de Vilassar de Mar, i Ferran Torres, d'Arenys de Mar, va carregar les bodegues del vaixell amb vi, oli, ametlles i avellanes i va partir del port de Tarragona. Va dir que es dirigia cap a Rio Grande (Brasil), tot i que la intenció era arribar a Montevideo, ruta tancada als vaixells espanyols com a conseqüència de la Guerra de la Independència! D'Amèrica.
CERVESA COMMEMORATIVA DEL 9N2014
Cervesa de fermentació alta.
Pot contenir sediments naturals degut a la segona fermentació en l'ampolla. No está filtrada ni pasteuritzada. És una cervesa que evoluciona amb el temps.
Temperatura de consum: de 8ºC a 12ºC. Guardar en posiciò vertical i en lloc fresc i fosc.
CERVESA CAP D'ONA ESPECIAL 75 cl
Graduació: 6,5% vol
Temperatura de servei: 6 º a 8 º C
Descripció: Cervesa artesanal elaborada amb aigua, malta d'ordi, llúpol, 4% de vi de Banyuls de 17% vol. i 6%.
CERVESA CAP D'ONA ROSSA 75 cl
Cervesa artesana d’alta fermentació produïda a Argelers de la Marenda, al Rosselló. El nom li ve donat per la proximitat del Cap d’Ona a la veïna població de Banyuls de la Marenda
Rossa , formada a partir de diferents malts d’ordi pàl•lids.
Aquesta rossa amb subtil perfum de mel de mil flors de les Alberes no para de fer nous adeptes.
Alcohol: 5,5% vol.
CERVESA CAP D'ONA TORRADA 75 cl
Cervesa artesana doble malta.
33 cl.
6,5º alcohol
CERVESA L'ANJUB EKO
Cervesa torrada color vermell ataronjat. Escuma espessa, consistent de color blanc. Persisteix durant el consum.
Servir la cervesa de manera que trenqui i deixar que s’amuntegui des de baix.
En nas s’aprecien olors de malt i fruits del bosc.
En boca és una cervesa que presenta poca amargor. S’aprecia molt el gust de malt. Cos mitjà. alcohol 6,5%.
Eko’s 2.0 és una cervesa elaborada amb malts d’ordi pale ale i crystal procedents d’agricultura ecològica, llúpol spalt procedent d’agricultura ecològica.
Cervesa de fermentació alta.
Cervesa tipus irish red.
aconsellem servir i deixar reposar uns 2 minuts abans de començar a beure.
temperatura consum entre 4 º i 10 ° C.
CERVESA PLANETA CATALONIÀ
Cervesa d'alta fermentació, sense filtrar ni pasteuritzar.
Temperatura de consum entre 8º C i 12ºC
Ingredients: Aigua, Malts d'Ordi i Blat.
Llúpol i llevat.
Alc.4,5%
"Una Catalunya indpndiente vagaría por l espacio por los siglos d los siglos"
(JM Margallo)
CERVESA MONTSENY BLAT
(Alc. 4’0%., Grau Pat 9’6, 19 IBU’s)
Estil cerveser: WEIZEN ALE. Cervesa lleugera de blat d’estil alemany. Molt refrescant i aromàtica amb llúpol Saaz. Recrea les Weizen o Waiss Beer alemanyes.
Nota de tast: Combina la frescor del blat amb l’aroma floral del llúpol Saaz. Tot això, juntament amb la seva baixa graduació alcohòlica, la fan una cervesa ideal per l’estiu. Temperatura de consum entre 4º i 6ºC.
Ingredients de la recepta: Aigua del Montseny. Maltes: pilsen, de blat i caramalt. Llúpols: perle, fuggles, celeia i saaz. Llevat.
CERVESA MONTSENY CASTANYA
(Alc. 7,8% vol., Grau Plat 19’0, 26 IBU’s)
Estil cerveser: IMPERIAL BROWN ALE. Cervesa d’alta fermentació elaborada amb un 75% de malta d’ordi i un 25% de castanya ecològica del “Pujol de Muntanya” de Viladrau.
Nota de tast: D’aparença elegant, d’un color ambre opac que esdevé brillant a contrallum, amb una corona de crema densa i persistent. Aroma on apareix la castanya, sota un fons de fum i maltes torrades. En boca hi guanya la dolçor i la calidesa de l’alcohol, amb el matís de la castanya. Temperatura de consum entre 8º i 12ºC.
Ingredients de la Cervesa: Aigua del Montseny, Castanya de Viladrau. Maltes: Pale Ale, Chocolat, Crystal, Caraaroma i malta fumada. Llúpols: Challenger, Northern Brewer i EK Goldings. Llevat.
CERVESA MONTSENY ECOLUPULUS
(Alc.5’4% vol., Grau Plat 12’8, 29 IBU’s)
Estil cerveser: ÍBER ALE. Cervesa rossa d’alta fermentació, molt refrescant i suau. La Ecolupulus està elaborada amb maltes i llúpols procedents de l’agricultura ecològica.
Nota de tast: Bon equilibri entre la dolçor de la malta pilsen i els llúpols utilitzats. El resultat és una cervesa realment suau i refrescant. Temperatura de consum entre 4º i 8ºC.
Ingredients de la recepta: Aigua del Montseny. Malta pilsen orgànica. Flor dels llúpols: sovereign, first gold i pacific gem ecològics. Llevat.
CERVESA MONTSENY HIVERNALE
(Alc.7’0% vol., Grau Plat 16’75, 31 IBU’s)
Estil cerveser: CHRISTMAS ALE. Cervesa d’alta fermentació elaborada amb una recepta d’hivern, amb un toc especiat.
Nota de tast: Al gust d’aquesta cervesa s’hi combinen les amargors de les maltes torrades amb notes dolces de l’anís estrellat, donant lloc a una cervesa càlida i reconfortant. Cervesa amb complexitat de sabors, per a prendre sola o després dels àpats amb dolços de postres. Temperatura de consum entre 6º i 10ºC.
Ingredients de la recepta: Aigua del Montseny. Maltes: pale ale, àmbar, chocolat, cafè, crystal i caramalt. Cereals: ordi torrat. Flor dels llúpols: challenger, east kent goldings, northern brewer i celeia. Espècia: anís estrellat.
PACK CERVESA CAP D'ONA