Cerveses artesanes - Símbols Catalans | Catalanisme i Independentisme

Cercar
Anar al Contingut

Menú Principal:

Cerveses artesanes

BEGUDES > CERVESES

A continuació et presentem i posem a la teva disposició una selecció de begudes amb "seny" i amb identitat.
Recorda sempre que amb begudes alcohòliques, el seny el poses tu.

Cal que siguis major de 18 anys per poder adquirir les begudes alcohòliques.


Begudes
Articles: 14

CERVESA CAPITÀ MIRAMBELL

CERVESA CAPITÀ MIRAMBELL

CERVESA CAPITÀ MIRAMBELL

Joan Mirambell i Bertran navegant intrèpid i comerciant.

Nascut al barri mariner d'Ocata el 27 de febrer de 1796. . L'esdeveniment pel qual es coneix al capità Mirambell va tenir lloc quan aquest tenia 39 anys d'edat. Comandant la pollacra-goleta Constància i acompanyat pels pilots Pau Farrés, de Vilassar de Mar, i Ferran Torres, d'Arenys de Mar, va carregar les bodegues del vaixell amb vi, oli, ametlles i avellanes i va partir del port de Tarragona. Va dir que es dirigia cap a Rio Grande (Brasil), tot i que la intenció era arribar a Montevideo, ruta tancada als vaixells espanyols com a conseqüència de la Guerra de la Independència! D'Amèrica.

2,50 € Afegir
CERVESA SÌ INDEPE

CERVESA SÌ INDEPE

CERVESA COMMEMORATIVA DEL 9N2014
Cervesa de fermentació alta.

Pot contenir sediments naturals degut a la segona fermentació en l'ampolla. No está filtrada ni pasteuritzada. És una cervesa que evoluciona amb el temps.
Temperatura de consum: de 8ºC a 12ºC. Guardar en posiciò vertical i en lloc fresc i fosc.

2,50 € Afegir
CERVESA CAP D'ONA ESPECIAL

CERVESA CAP D'ONA ESPECIAL

CERVESA CAP D'ONA ESPECIAL 75 cl

Graduació: 6,5% vol

Temperatura de servei: 6 º a 8 º C

Descripció: Cervesa artesanal elaborada amb aigua, malta d'ordi, llúpol, 4% de vi de Banyuls de 17% vol. i 6%.

5,65 € Afegir
CERVESA CAP D'ONA ROSSA

CERVESA CAP D'ONA ROSSA

CERVESA CAP D'ONA ROSSA 75 cl

Cervesa artesana d’alta fermentació produïda a Argelers de la Marenda, al Rosselló. El nom li ve donat per la proximitat del Cap d’Ona a la veïna població de Banyuls de la Marenda
Rossa , formada a partir de diferents malts d’ordi pàl•lids.
Aquesta rossa amb subtil perfum de mel de mil flors de les Alberes no para de fer nous adeptes.
Alcohol: 5,5% vol.

5,65 € Afegir
CERVESA CAP D'ONA TORRADA

CERVESA CAP D'ONA TORRADA

CERVESA CAP D'ONA TORRADA 75 cl

Cervesa artesana doble malta.
33 cl.
6,5º alcohol

5,65 € Afegir
CERVESA L'ANJUB EKO

CERVESA L'ANJUB EKO

CERVESA L'ANJUB EKO

Cervesa torrada color vermell ataronjat. Escuma espessa, consistent de color blanc. Persisteix durant el consum.

Servir la cervesa de manera que trenqui i deixar que s’amuntegui des de baix.

En nas s’aprecien olors de malt i fruits del bosc.

En boca és una cervesa que presenta poca amargor. S’aprecia molt el gust de malt. Cos mitjà. alcohol 6,5%.

Eko’s 2.0 és una cervesa elaborada amb malts d’ordi pale ale i crystal procedents d’agricultura ecològica, llúpol spalt procedent d’agricultura ecològica.

Cervesa de fermentació alta.

Cervesa tipus irish red.

aconsellem servir i deixar reposar uns 2 minuts abans de començar a beure.

temperatura consum entre 4 º i 10 ° C.

2,50 € Afegir
CERVESA PLANETA CATALONIÀ

CERVESA PLANETA CATALONIÀ

CERVESA PLANETA CATALONIÀ

Cervesa d'alta fermentació, sense filtrar ni pasteuritzar.
Temperatura de consum entre 8º C i 12ºC
Ingredients: Aigua, Malts d'Ordi i Blat.
Llúpol i llevat.
Alc.4,5%

"Una Catalunya indpndiente vagaría por l espacio por los siglos d los siglos"
(JM Margallo)

2,50 € Afegir
CERVESA MONTSENY BLAT

CERVESA MONTSENY BLAT

CERVESA MONTSENY BLAT

(Alc. 4’0%., Grau Pat 9’6, 19 IBU’s)

Estil cerveser: WEIZEN ALE. Cervesa lleugera de blat d’estil alemany. Molt refrescant i aromàtica amb llúpol Saaz. Recrea les Weizen o Waiss Beer alemanyes.

Nota de tast: Combina la frescor del blat amb l’aroma floral del llúpol Saaz. Tot això, juntament amb la seva baixa graduació alcohòlica, la fan una cervesa ideal per l’estiu. Temperatura de consum entre 4º i 6ºC.

Ingredients de la recepta: Aigua del Montseny. Maltes: pilsen, de blat i caramalt. Llúpols: perle, fuggles, celeia i saaz. Llevat.

2,50 € Afegir
CERVESA MONTSENY CASTANYA

CERVESA MONTSENY CASTANYA

CERVESA MONTSENY CASTANYA

(Alc. 7,8% vol., Grau Plat 19’0, 26 IBU’s)

Estil cerveser: IMPERIAL BROWN ALE. Cervesa d’alta fermentació elaborada amb un 75% de malta d’ordi i un 25% de castanya ecològica del “Pujol de Muntanya” de Viladrau.

Nota de tast: D’aparença elegant, d’un color ambre opac que esdevé brillant a contrallum, amb una corona de crema densa i persistent. Aroma on apareix la castanya, sota un fons de fum i maltes torrades. En boca hi guanya la dolçor i la calidesa de l’alcohol, amb el matís de la castanya. Temperatura de consum entre 8º i 12ºC.

Ingredients de la Cervesa: Aigua del Montseny, Castanya de Viladrau. Maltes: Pale Ale, Chocolat, Crystal, Caraaroma i malta fumada. Llúpols: Challenger, Northern Brewer i EK Goldings. Llevat.

2,50 € Afegir
CERVESA MONTSENY ECOLUPULUS

CERVESA MONTSENY ECOLUPULUS

CERVESA MONTSENY ECOLUPULUS

(Alc.5’4% vol., Grau Plat 12’8, 29 IBU’s)

Estil cerveser: ÍBER ALE. Cervesa rossa d’alta fermentació, molt refrescant i suau. La Ecolupulus està elaborada amb maltes i llúpols procedents de l’agricultura ecològica.

Nota de tast: Bon equilibri entre la dolçor de la malta pilsen i els llúpols utilitzats. El resultat és una cervesa realment suau i refrescant. Temperatura de consum entre 4º i 8ºC.

Ingredients de la recepta: Aigua del Montseny. Malta pilsen orgànica. Flor dels llúpols: sovereign, first gold i pacific gem ecològics. Llevat.

2,50 € Afegir
CERVESA MONTSENY HIVERNALE

CERVESA MONTSENY HIVERNALE

CERVESA MONTSENY HIVERNALE

(Alc.7’0% vol., Grau Plat 16’75, 31 IBU’s)

Estil cerveser: CHRISTMAS ALE. Cervesa d’alta fermentació elaborada amb una recepta d’hivern, amb un toc especiat.

Nota de tast: Al gust d’aquesta cervesa s’hi combinen les amargors de les maltes torrades amb notes dolces de l’anís estrellat, donant lloc a una cervesa càlida i reconfortant. Cervesa amb complexitat de sabors, per a prendre sola o després dels àpats amb dolços de postres. Temperatura de consum entre 6º i 10ºC.

Ingredients de la recepta: Aigua del Montseny. Maltes: pale ale, àmbar, chocolat, cafè, crystal i caramalt. Cereals: ordi torrat. Flor dels llúpols: challenger, east kent goldings, northern brewer i celeia. Espècia: anís estrellat.

2,50 € Afegir
PACK CERVESA CAP D'ONA

PACK CERVESA CAP D'ONA

PACK CERVESA CAP D'ONA

9,50 € Afegir
 
Temes d'ajuda Informació


Qui som? Descobreix tot el que t'oferim
Contacta amb nosaltres Condicions de compra
Com funciona la web? Mètodes de pagament
Ajuda'ns a millorar Enviaments i devolucions
Preguntes freqüents Llei Orgànica de Protecció de Dades
Xarxes socials

El Twitter de Símbols Catalans Facebook de Símbols Catalans Youtube de Símbols Catalans Símbols Catalans a Google+ Símbols Catalans a Instagram
Atenció al client

Telèfon: 935 148 077
Dilluns: de 17:00 a 20:30
Dimarts - Diventres: de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:30
email: info@simbolscatalans.cat

Pagament 100% segur | Transferència bancària, Paypal | ~ | Transport gratuït a partir de 40€ | Disseny per Símbols Catalans Veure el plànol web
---------------------------------------------------
Tornar al contingut | Tornar al menú principal '
'