Menú Principal:
A continuació et presentem i posem a la teva disposició una selecció de begudes amb "seny" i amb identitat.
Recorda sempre que amb begudes alcohòliques, el seny el poses tu.
Cal que siguis major de 18 anys per poder adquirir les begudes alcohòliques.
Vins i CavesArticles: 12
Cava 2014, amb 300 anys ja n'hi ha prou!
El cava i l'alegria sempre han anat de la mà. No és pas casualitat que en els moments de joia treu el cap aquella que podem considerar la nostra beguda nacional. Festes, celebracions, revetlles, aniversaris, sempre fa acte de presència allà on hi hagi sensació de benaventurança. És com el nèctar de la felicitat col·lectiva.
CAVA SANT JORDI ROSAT
Bombolles per reviure la llegenda de Sant Jordi
Sant Jordi, patró de Catalunya, és la inspiració del cava Sant Jordi.
Revifem la llegenda mítica del cavaller i el drac.
Cava 2014, amb 300 anys ja n'hi ha prou!
El cava i l'alegria sempre han anat de la mà. No és pas casualitat que en els moments de joia treu el cap aquella que podem considerar la nostra beguda nacional. Festes, celebracions, revetlles, aniversaris, sempre fa acte de presència allà on hi hagi sensació de benaventurança. És com el nèctar de la felicitat col·lectiva.
Bombolles per reviure la llegenda de Sant Jordi
Sant Jordi, patró de Catalunya, és la inspiració del cava Sant Jordi.
Revifem la llegenda mítica del cavaller i el drac.
VI NEGRE 1714
VI BLANC 1714
VI GANDESOLA BLANC
D.O. Terra Alta
Varietats: 80% Garnacha Blanca - 20% Macabeo
Elaboració:
Fermentació en tinas d'acer inoxidable durant 15 dies a 15º
Nota de Cata:
Al nas: Molt floral i fruïtossos toqus de cítrics. Paladar: Amb estructura i complexitat. Entrada molt dolça, amb notes tropicals, florals i cítrics.
VI GANDESOLA NEGRE
Raïm seleccionat i veremat a mà, a començaments del mes de setembre premsat i fermentat en tines d’acer inoxidable durant 27 dies a 24 ºC. Posteriorment es posa en botes de roure Francès noves i de segon any durant 10 mesos. Aroma molt fresc de fruites madures, minerals, espècies i regalesia , en boca ens recorda els mateixos tons que amb el nas.
Ideal servir a una temperatura de 16 ºC. Per acompanyar carns vermelles, estofats, formatges curats, etc.
Grau alcohòlic: 13.2 % vol.
Acidesa Total: 4.2 g/l (expressada en H2SO4)
Sucres residuals: 3.2 g/l.
VI GANDESOLA ROSAT
100 % Garnatxa Negra
ELABORACIÓ
Raïm seleccionat i veremat a ma a començaments del mes de setembre premsat i fermentat en tines d’acer inoxidable durant 19 dies a 15 ºC.
ANÀL.LISIS SENSORIAL
Aroma molt fresc de fruites vermelles, en boca ens recorda els mateixos tons que amb el nas.
ARMONIA
Ideal servir a una temperatura de 12 ºC i carns blanques pastes, arrossos, fideuas.
ANÀL.LISIS TÈCNIC
Grau alcohòlic: 13.2 % vol
Acidesa Total: 4.2 g/l (expressada en H2SO4)
Sucres residuals: 3.2 g/l
VI LA TERRA LLIURE
Un vi jove negre amb varuetats ull de llebre, cabernet sauvignon i merlot.
VI TOT PAGAT
Deia Francesc Pujols que un dia els catalans anierm pel món i ho tindrem tot pagat, en homnatge a aquella frase ja històrica, hem batjat com a Tot Pagat aqust vi blanc de blancs fet a partir d varietats Macabeo, Xarel·lo i Perellada. Té un color pàl·lid amb tons verdosos, d'aroma molt fi i afruitat, suau al paladar i fresc a la boca.
VI XYZ
La llavor d'aquesta qualitat i diferenciació és l'aposta per les varietats autòctones, La Garnatxa i la Carinyena en els sòls d Montsant, juntament amb el clima i el cupatge amb les varietats introduïdes amb posterioritat (Cabernet, Syrah, Meriot...), acaben configurant uns vins excel·lents.
D.O. MONTSANT